logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Účastníkům konference Vytápění v Třeboni bude představený inspirační inovační projekt

Unikátní inovační projekt „Teplo v záři inovací 2019“ je výzvou ke spolupráci při tvorbě nových tvarů a dekorů otopných ploch teplovodního a elektrického vytápění do moderních interiérů.

Účastníkům konference Vytápění v Třeboni bude představený inspirační inovační projekt

Firma ELVL, výrobce otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, využívá příležitost na konferenci v Třeboni představit odborné veřejnosti působící v oboru vytápění své novinky v sortimentu i kreativní výzvu ke spolupráci.

Inovační projekt ve vytápění
Projektem „Teplo v záři inovací 2019“ vychází firma ELVL vstříc partnerům, kolegům a odborníkům z oboru TZB při projektování otopných soustav do moderních staveb. Projektanti a další odborníci z oboru mají příležitost vstoupit do projektu svými návrhy nových tvarů a dekorů otopných těles nebo elektrických radiátorů BITHERM.

Otopná tělesa se zářičem W3Q
Otopná tělesa a elektrické radiátory se zářičem W3Q se vyznačují novou a nestandardní geometrií otopné plochy, která v průmětu tělesa téměř ztrojnásobuje hustotu sálavého toku směrovaného s největší intenzitou do vytápěného prostoru. Výsledkem působení zářiče W3Q je intenzivní sdílení a zužitkování sálavého toku v interiéru, zvýšení radiační teploty v místnosti a s tím související snížení nákladů na vytápění.

Na setkání s Vámi, které je pro firmu ELVL vždy podnětné a inspirující, se těší obchodní a marketingový tým vybavený informacemi a inspirací pro Vás.


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.