logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Trane Rental Services - Pronájem mobilních chladicích jednotek Trane

Služby pronájmu Trane Rental Services nabízejí to správné a rychlé řešení pro vaše dočasné požadavky na chlazení či vytápění.

Trane Rental Services - Pronájem mobilních chladicích jednotek Trane

Služby pronájmu Trane Rental Services nabízejí to správné a rychlé řešení pro vaše dočasné požadavky na chlazení či vytápění při:

  • Mimořádných událostech
  • Plánování pro mimořádné situace
  • Plánovaných odstávkách
  • Sezónních špičkách

Proč zvolit služby pronájmu Trane?

Služba Trane Rental Services přináší znalosti i vybavení nutné k podstatnému snížení ohrožení výroby při plánovaných odstávkách, nouzových stavech nebo výrobních špičkách. Společnost Trane dodává spolehlivá, rychlá a nenákladná řešení pronájmů zařízení přesně dle Vašich požadavků. Tato řešení přispívají k udržení kapacity HVAC podle vašich potřeb.
Technici společnosti Trane jsou připraveni spolupracovat s vaším provozním týmem při hloubkovém auditu vašich požadavků. Dodávka a montáž všech pronajímaných jednotek je naplánována tak, aby zcela vyhovovala vašim činnostem.
Všechny naše pronajímané stroje jsou servisně zajištěny 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu.

Více informací o Trane Rental Services naleznete na www.trane-chiller-rental.com.


Trane ČR spol. s r.o.
logo Trane ČR spol. s r.o.

Pronájem průmyslového chlazení a vytápění (chladicí jednotky "chiller", mobilní klimatizace a tepelná čerpadla). Služby půjčovny "Trane Rental Services" nabízejí pronájem širokého spektra zařízení pro plánované a neplánované potřeby jako jsou průmyslové ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.