logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Společnosti Flamco a Meibes spojují síly

Praha, 1. února 2019. Od roku 2017 tvoří společnost Meibes spolu s firmami Simplex a Flamco strategickou součást skupiny „Hydronic Flow Control“ průmyslového koncernu Aalberts N.V., Holandsko

Společnosti Flamco a Meibes spojují síly

Společnosti Flamco a Meibes spojují síly
Praha, 1. února 2019. Od roku 2017 tvoří společnost Meibes spolu s firmami Simplex a Flamco strategickou součást skupiny „Hydronic Flow Control“ průmyslového koncernu Aalberts N.V., Holandsko (www.aalberts.com).

Dosavadní intenzivní spolupráce společností Meibes a Flamco vedla k vytvoření silného partnerství. V průběhu uplynulých dvou let se jednoznačně ukázalo, že produkce Flamco, zaměřená na expanzní nádoby, systémy udržování kvality otopných médií, nebo čerpadlové a expanzní automaty, je skvělým doplněním dlouholeté ověřené nabídky Meibes. Díky tomuto propojení se nabídka rozšířila o více než 20 % a tržby v ČR vzrostly na 250 mil Kč. Aby mohly obě společnosti významný potenciál produktové synergie ještě lépe využít ve prospěch svých zákazníků, budou v roce 2019 úžeji propojovat své aktivity a toto své sbližování pak budou demonstrovat i jednotnou značkou Flamco Meibes.

„Jsme schopni nabídnout promyšlená řešení techniky zařízení budov – od zdroje po spotřebič. To umožňuje další rozvoj našich služeb pro projektanty, instalatéry, odborné velkoobchody a uživatele našich výrobků. Naši zákazníci tím získají významnou přidanou hodnotu – kvalitní produkty a služby z jednoho zdroje,“ uvádí Ing. Zdeněk Kratochvíl, výkonný ředitel společnosti Meibes s.r.o.


Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)
logo Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.