logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Inovované ventily a kulové kohouty Easytop

Snadné ovládání i v extrémních provozních podmínkách

Inovované ventily a kulové kohouty Easytop

Kulové kohouty a ventily s šikmým sedlem musí jít bez problému otevřít a zavřít i po delší době nepoužívání. Kromě správného výběru materiálu přitom záleží především na snadném ovládání. Díky novému konceptu těsnicích prvků inovovaného programu Easytop od společnosti Viega lze kulové kohouty a ventily s šikmým sedlem snadno ovládat i za extrémních provozních podmínek. Komfort navíc zvyšují ergonomické páky a ovládací kolečka.

Kulové kohouty jsou bez ohledu na médium nezbytnou součástí v každé potrubní instalaci jako rychle uzavírací a servisní armatury. Pro zajištění dlouhodobě snadné ovladatelnosti a spolehlivé funkce armatur byly kulové kohouty Easytop, vyrobené z červeného bronzu hygienicky vhodného pro pitnou vodu, výrazně inovovány. Díky ergonomickým madlům ve tvaru písmene T se kulové kohouty nyní ovládají ještě snadněji. Všechny modely navíc disponují uzavíracím tělesem z ušlechtilé oceli. Nejmodernější výrobní a zkušební postupy i koncept těsnění nastavený na pouzdro a uzavírací těleso zajišťují snadné ovládání a trvale snadnou manipulaci kulových kohoutů.

Systémové armatury Viega Easytop s přímými lisovacím přípojem pro systémy Profipress, Sanpress a Sanpress-Inox jsou vybavené SC-Contur testovanou podle DVGW. Tato bezpečnostní funkce umožňuje okamžitou detekci nezalisovaného spoje při tlakové zkoušce potrubí. Omylem neslisované spoje jsou totiž při zkoušce těsnosti zřetelně netěsné. Po zalisování jsou trubkové spoje trvale těsné a ihned plně zatížitelné.


Viega s.r.o.
logo Viega s.r.o.

Společnost Viega s téměř 5000 zaměstnanci po celém světě patří k předním výrobcům instalační techniky v oblasti sanity a vytápění. Na trvalém úspěchu firmy se pracuje v deseti světových lokalitách. Výroba je soustředěna do čtyř výrobních závodů v Německu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.