logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Stropní ventilátor jako užitečný distributor tepla i chladu

Vybrat správně stropní ventilátor se zdá jako snadný úkol. Je však třeba mít přehled alespoň o základních funkcích a parametrech stropních ventilátorů aby splnil vaše očekávání.

Stropní ventilátor jako užitečný distributor tepla i chladu

V naší nabídce proto najdete ventilátory nejvýznamnějších evropských výrobců, kteří splňují nejnáročnější požadavky evropských zákazníků.

Podle čeho stropní ventilátor vybírat?

Stropní ventilátory dělíme na několik skupin:
- pro domácí použití a do kanceláře
- průmyslové stropní ventilátory

Ale také na stropní ventilátory
- se svítidlem
- bez svítidla


Pokud chcete stropní ventilátor používat celoročně, je třeba si ohlídat, aby měl reverzibilní (zpětný) chod. Ne, že by se jiný nedal celoročně použít, ale v létě se lépe hodí jeden směr otáček, který tlačí vzduch dolů a tím pohyb vzduchu ochlazuje prostor, v zimě je třeba přepnout na otáčení lopatek druhým směrem, kdy stropní ventilátor nasává vzduch ze středu místnosti, který proudí po stěnách dolů promísený s teplým.

Důležitým parametrem při výběru stropního ventilátoru je bezpochyby velikost místnosti, či výška stropu. Pokud je strop vyšší, je třeba vybrat ventilátor s delšími lopatkami. V naší nabídce stropních ventilátorů tyto parametry vždy naleznete.

Pokud budete vybírat "kombinovaný" stropní ventilátor se svítidlem, zvažte, jaký zdroj světla budete využívat. Zda klasické, úsporné, nebo LED žárovky.

CZVzduchotechnika.cz je jedním z významných distributorů nejen stropních ventilátorů, ale také kompletního VZT potrubí, potrubních ventilátorů, klapek a dalšího příslušenství pro vedení vzduchu. Mezi naše zákazníky patří soukromé osoby, ale velkoobchodně také řemeslníci, či firmy montující vzduchotechniku.


CZV AIR BOOST s.r.o.
logo CZV AIR BOOST s.r.o.

Internetový obchod specializující se na vzduchotechniku do bytů, rodinných domů, průmyslových a komerčních objektů. Objednávejte u nás online za skvělé ceny! www.czvzduchotechnika.cz

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.