logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hygiena a komfort vytápění podlahovými radiátory

Podlahové radiátory BITHERM Floor jsou vybaveny unikátní geometrií otopné plochy s vysoce efektivním tepelným zářičem W3Q. Vyznačují se velkým podílem sálavé složky uplatňované v moderních interiérech

Hygiena a komfort vytápění podlahovými radiátory

Účinná tepelná clona
Podlahový radiátor BITHERM Floor se vyznačuje vyšší mírou tepelného záření, které společně s konvekcí vytváří před oknem aktivní tepelnou clonu zabraňující chladným stékajícím proudům po povrchu skla, rosení okna a nežádoucímu chladnému záření do vytápěného prostoru. Vyzařované sálavé teplo zvyšuje střední radiační teplotu okolních ploch vytápěné místnosti, čímž zároveň snižuje náklady na vytápění.

Zdravý čistý vzduch v interiéru
Současným trendem při stavbě rodinných domů je nejenom vytváření příjemného a komfortního prostoru k rodinnému životu, ale i zdravého prostředí. Navzdory pečlivě vybranému vybavení interiéru mohou následně ke znečišťování ovzduší přispívat prachem zanesené konvektory.

Zejména podlahový konvektor se před prosklenými stěnami stává úložištěm prachu a nečistot i mikrobiálního původu. Důvodem je obtížné čištění vnitřních částí konvektoru pro špatnou přístupnost výměníku tepla a vany konvektoru. Prachové částice jsou u konvektorů s ventilátorem následně vířené a vháněné do vytápěného prostoru, kde jejich koncentrace vytváří pro obyvatele zdravotně závadné prostředí.

Podlahový radiátor BITHERM Floor řeší problém obtížné čistitelnosti konvektorů. Snadné čištění probíhá při běžném úklidu vysavačem, který z malé hloubky zářiče a vany tělesa prach a nečistoty dokáže vysát a udržet jej v čistotě. V rámci generálního úklidu je možné zářič radiátoru vyklopit a vnitřní prostory setřít. BITHERM Floor je nezbytností v interiérech, kde se pohybují osoby trpící alergií na prach a roztoče.


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.