logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zn. hledám slušného a šikovného topenáře

Topenařina jako moderní služba. U Topíte.cz to znamená kvalitní, spolehlivý, fungující. Nemusíte se bát, že k vám vtrhnou neurvalci a rozsekají polovinu domu. Poslechněte si zajímavý rozhovor.

Reklama

„Jsme tu proto, abychom zlepšili způsob, jakým topíte. Řemeslo jinak. Topite.cz je startup...“
Celá řada dalších zajímavých hesel je spojena s firmou Topíte.cz. Daniela Helcla, výkonného ředitele Topíte cz s.r.o. jsme požádali o vysvětlení. Rozhovor se konal v rámci živého vysílání TZB-info z veletrhu FOR ARCH.

„Jsme mladá topenářsko-montážní firma. Chceme urychlit a usnadnit přístup majitelů domů k modernímu vytápění. Chceme zkvalitnit služby a máme smělé plány. V tuto chvíli obsluhujeme klienty jen v Čechách, ale plánujeme i pobočku na Moravě, případně v zahraničí,“ představil Daniel Helcl firmu. Za redakci jen doplňujeme, že Topíte.cz je členem Cechu topenářů a instalatérů ČR.

Výměna topného zdroje během 2, max. 3 dnů

„Rádi bychom optimalizovali proces instalace zdroje tak, aby profese na sebe ideálně navazovaly. Právě z rychlosti plynou úspory a spokojenost klienta. Chceme kombinovat kvalitní řemeslo a digitální nástroje, potřebujeme kvalitní interní plánování,“ říká Daniel Helcl k montáži a výměně zdroje tepla.

Topíte.cz nezůstává jen u kvalitního řemesla, ale jak zdůraznil Daniel Helcl, jejich montážníci přijedou řádně ustrojeni, čistí, jsou milí a dochvilní.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.