logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Přihlaste se na akci "Vysoko nad Prahou" a získejte trochu jiný pohled na sklo v interiéru i exteriéru

Buďte součástí nevšedního setkání tvůrců a profesionálů z oboru. Objevte ploché sklo z nových perspektiv. Inspirujte se konkrétními realizacemi od nás i ze světa.

Ploché sklo v architektuře z pohledu výrobce, autora, investora, realizační firmy i kritika

Určeno pro

Konferenci jsme připravili zejména pro architekty a interiérové designéry, stavební inženýry a projektanty, pracovníky realizačních firem, investory a developery se zájmem o sklo.

Zaměřeno na

Cílem setkání je inspirovat účastníky originálními technickými možnostmi využití skel AGC, nahlédnout blíže na projekt Visionary očima autora, ukázat nevšední aplikace s inovativními funkčními i dekorativními skly a představit tým poradců v oblasti skel pro architekturu a interiérový design, jejichž úkolem je pomáhat autorům s komplexním řešením jejich projektů.

S kým se potkáte

Na osobní setkání se těší zástupci společnosti AGC, architekt Jakub Cigler a představitelé různých projektů a firem ze světa skla Marek Kolařík, Karel Smejkal a další.

Více informací a registrace na webu www.agc-day.cz.



AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group
logo AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

Firma je součástí nadnárodního koncernu AGC Group a je největším výrobcem plochého skla ve střední a východní Evropě. Vyrábí ploché sklo zejména pro stavebnictví (exteriérové zasklení a interierové dekorace), automobilový průmysl a další odvětví (doprava, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.