logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Programování řídících jednotek v systému Mervis

Praktické školení na připojení řídících jednotek a tvorbu / optimalizaci vlastních programů v systému Mervis. Určeno pro začátečníky (21.11.) a pokročilé (22.11.). #automatizace, #MaR, #Modbus

Programování řídících jednotek v systému Mervis

Tým UniPi.technology Vás srdečně zve na další z cyklu školení systému Mervis. Listopadové školení bude mít tentokrát dvě části a je určeno pro začátečníky i pokročilé uživatele.

Základní informace

Termín konání: 21. - 22. listopadu 2018
Místo konání: Balonový hotel Radešín, Radešín 11, 592 55 Radešín
Cena za termín: 2000 Kč/osoba bez DPH (v ceně je zahrnutý oběd a občerstvení během konání akce)

Program

Školení č. 1 - 21. listopadu, základy práce s Mervis IDE - 8:00 - 16:30
Náplní tohoto školení je praktická ukázka připojení zařízení a tvorba vlastního programu pro řízení topení s týdenním režimem včetně práce s grafickým rozhraní. Naučíme Vás ukládat hodnoty ze zařízení do databáze a připojit se k zařízení přes internet. Po skončení hlavního programu Vám budeme až do 19:00 k dispozici pro osobní konzultace. Určeno pro: začátečníky.

Školení č.2 - 22. listopadu - protokol Modbus, ladění programů - 8:00 - 16:30
V tomto školení se detailně zaměříme na připojování zařízení s protokolem Modbus. Probereme také jak programy ladit a jak se vyvarovat chyb v jejich návrhu. Po skončení hlavního programu Vám budeme k dispozici pro osobní konzultace. Určeno pro: mírně pokročilé uživatele a účastníky školení č. 1.

Omezený počet míst. Bližší informace včetně přihlášky naleznete zde.


Unipi.technology
logo Unipi.technology

Vývoj a výroba programovatelných řídicích jednotek (PLC), převodníků, senzorů a systémů pro technická zařízení budov, BMS, chytré domácnosti, výrobu, průmysl a automatizaci.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.