logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Radiátory BITHERM startují do Průmyslu 4.0

Radiátory BITHERM s unikátním zářičem W3Q definují startovní čáru otopným tělesům budoucnosti. Široké skladebné možnosti stavebnicového systému BITHERM Logic přinášejí pro BIM pestrý výběr realizací.

Radiátory BITHERM startují do Průmyslu 4.0

Inovace v oblasti vytápění

V současné době jsou k vytápění budov nejčastěji používané deskové radiátory, které nabízejí příznivý tepelný výkon s menší stavební hloubkou tělesa oproti dříve používaným článkovým radiátorům. Ty se vyznačují velkou stavební hloubku a příliš velkým obsahem teplonosné kapaliny, který neumožňuje požadovanou dynamiku regulace vytápění v moderních nízkoenergetických budovách.

Firma ELVL, výrobce teplovodních a elektrických radiátorů BITHERM, si pro vývoj nové řady radiátorů zadala kritéria současného moderního a ekonomicky efektivního vytápění budov s téměř nulovou spotřebou energie. Cílem je konstrukční flexibilita a provozní teplotní dynamika radiátorů, vyznačující se vysokou účinností rovnoměrného sdílení sálavého tepla do vytápěného prostoru s příznivým vlivem na prostředí, uživatelským komfortem a dlouhou životností. Obchodním kritériem je zadání radiátorů, které jsou schopné postupně nahrazovat současné deskové i článkové radiátory realizované na trhu. Dalším neméně zanedbatelným cílem je nabídka originálního designu radiátorů ve formě zakázkové výroby pro konečného zákazníka.

Více informací ZDE.
ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.