logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová generace teplovzdušných kamen a kotlů od LS Kamna

Nová generace teplovzdušných kamen a kotlů na dřevo přichází v novém ocelovém kabátci. Díky jejich speciálně vyvinutému dvoukomorovému spalování vytopíte místnost rychleji, účinněji, ekologičtěji a s finanční úsporou.

LS Kamna
LS Kamna

Rychlé vytopení rozsáhlých prostor již není problém

K vytopení prostorných místností slouží kamna s teplovzdušným výměníkem a ventilátorem. Ten přenáší teplo mezi plameny a okolním vzduchem. I velký prostor vytopí prakticky ihned. Kamna jsou určena jak do obytných místností, rekreačních zařízení, tak do pracovních míst, skladů, dílen a průmyslových objektů.

Pyrolytické a sekundární spalování

Podstata zplyňování (pyrolýzy) spočívá v tepelném rozkladu organických a anorganických látek v uzavřené komoře kamen, a to za podpory přiváděného primárního vzduchu.

Kamna uzpůsobená k sekundárnímu (dvoukomorovému) spalování obsahují rovnou dvě spalovací zóny: primární (spodní) a sekundární (horní). Jejich výsledkem je dokonalejší spalování až 90 % plynů a prachových částic.

Teplovzdušné rozvody pro účinné vytápění i vedlejších místností

Ke kamnům a kotlům lze pořídit dálkové teplovzdušné rozvody, díky nimž vytopíte i vedlejší místnosti. K jednotlivým modelům je dále možné přiobjednat kamenný obklad (horní desku + boku), která vaše kamna v interiéru vizuálně ukotví.

Nakupujte rychle a z pohodlí domova na e-shopu LS Kamna.


LS KAMNA s.r.o.
logo LS KAMNA s.r.o.

LS KAMNA ryze česká kamna nové generace - teplovzdušná kamna Vyrábíme a prodáváme konstrukčně jedinečná teplovzdušná a krbová horkovzdušná kamna na dřevo s vestavěným teplovzdušným výměníkem a ventilátorem. Máme vlastní patentovanou technologii ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.