logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Stropní panely pro vytápění a chlazení poskytující architektonickou volnost

Nabídněte vysokou kapacitu vytápění a chlazení díky velkým tepelně aktivním povrchem trubek.

Uponor Varicool Eco S je nový vodní stropní systém vytápění a chlazení, který je speciálně vytvořen tak, aby vyhovoval požadavkům kancelářských nebo komerčních budov. Jeho konstrukce umožňuje architektonickou svobodu s bezproblémovými a směrovými povrchy. Systém Uponor Varicool ECO S je navržený především pro použití v prostředí s vysokým tepelným zatížením a s těmi nejpřísnějšími architektonickými požadavky.

Jeho konstrukce umožňuje architektonickou svobodu s bezproblémovými a směrovými povrchy a integrací osvětlení nebo jiných prvků, jako jsou reproduktory nebo sprinklery. Díky vícevrstvým kompozitním trubkám funguje systém efektivně - bez průvanu nebo hluku, a tím vytvoří komfortní vnitřní klima. Kombinací s obnovitelnými zdroji, např. geotermální energie, systém zvyšuje efektivitu.

Čtěte vice o Uponor Varicool Eco S.


UPONOR, s.r.o.
logo UPONOR, s.r.o.

Kdo jsme? Ve společnosti Uponor přemýšlíme o vodě pro budoucí generace. Naše nabídka, včetně bezpečné dodávky pitné vody, energeticky účinného sálavého vytápění nebo chlazení a spolehlivé infrastruktury, umožňuje udržitelnější životní prostředí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.