logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

MEIBES ví, jak na chytré řízení vytápění

Vytápění a hydrauliku máme už řadu let v malíčku. Protože inovací není nikdy dost, rozšiřujeme portfolio MEIBES o sortiment řízení topných systémů a zónové regulace.

nové regulátory topných systémů a zónové regulace MEIBES

Pod naší značkou uvedeme na český trh nové regulátory od spolehlivého německého výrobce. Vycházejí z aktuálních požadavků zákazníků, a tak se můžete těšit na modernější regulaci, vizualizaci a komunikaci.

Moderní regulace v každé funkci

Regulátory topení jsou dnes vylepšené o rozhraní všech komunikačních kanálů. Standardně využívají USB připojení pro lokální nastavení a port pro komunikaci přes internet. Sběrnice CAN bus, oblíbená také v automobilovém průmyslu, umožňuje, aby regulátory tvořily sehraný tým. Celý systém vytápění máte s barevným 3,2“ velkým displejem jako na dlani. Aktuální teploty, informace o provozu a přehledná grafika vám pomůže mít topení stále pod kontrolou.
Abyste mohli vytápění regulovat odkudkoli, je systém vybavený také cloudovým rozhraním. To umožňuje snadný přístup a vizualizaci aktuálního stavu. Po připojení ke cloudu je automaticky připravena archivace všech teplotních čidel regulátoru. Cloudové řešení se postará o pohodlné ovládání i přes chytrý telefon, přitom není potřeba si instalovat žádnou aplikaci. Regulátory využívají několik desítek hydraulických schémat, které můžete snadno aktivovat bez složité konfigurace. Pro tyto účely se nejvíce hodí regulátory řady HCB.

U regulátorů řady HCB můžete volit hydraulické zapojení jednoho přímého topného okruhu a přípravy teplé vody (typ SUD). Zvládne ale i dva směšované ekvitermní topné okruhy, přípravu teplé vody, solární ohřev nebo cirkulaci (typ TUMMD).

Typ HCW řídí až 5 směšovaných topných okruhů, zároveň také přípravu teplé vody, cirkulační čerpadlo, solární aplikace, kotle na tuhá paliva, akumulační zásobník, bazénové aplikace a řízení kaskády.

Nejvyšší řadou regulátorů je model HCM. Díky své přizpůsobivosti se také postará o zónovou regulaci, ovládání žaluzií nebo zavlažování a domácí automatizaci. Řada regulátorů HCM se uplatní u centralizovaných zdrojů tepla, jako jsou například kaskády kotlů, výměníkové stanice, ale i regulace vytápění a zónová regulace pro rodinné domy nebo veřejné objekty.


Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)
logo Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.