logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Se Sencorem se bude dýchat lépe aneb zdravá klimatizace

Venku je ještě stále chladno, a tak teplo domova přichází vhod. Ovšem občas musíme vzduch doma osvěžit, větrat, a jestliže si domů pouštíme suchý vymrzlý vzduch, nebude ono osvěžení dlouho trvat.

Reklama

Ochlazovač vzduchu Sencor SFN 9021WH
Ochlazovač vzduchu Sencor SFN 9021WH

Podle odborníků je pro člověka ideální relativní vlhkost vzduchu v létě 40 až 55 %, v zimním období pak 45 až 65 %. K dosažení té správné relativní vlhkosti se výborně hodí takzvaný zvlhčovač.

S přístrojem Sencor SFN 9021WH se dosáhne toho, že v domácnosti bude příjemné a osvěžující klima bez nutnosti pořizování drahé klimatizace. Je totiž multifunkční a může nahradit hned čtyři ostatní přístroje – letní ventilátor, zvlhčovač vzduchu, ochlazovač vzduchu a ionizátor.

S ionizační funkcí dosáhneme atmosféry podobné té se svěžím vzduchem po dešti. Ionizátor totiž pomocí aniontů vytváří iontové clustery (shluky) jemného prachu či bakterií, jež ve vzduchu rychle klesají k zemi, kde se jich snadno zbavíme třeba vysavačem, nebo se lépe zachytí v prachovém filtru. Ionizátor také osvěží vzduch pomocí molekul ozonu.

Sencor SFN 9021WH pracuje také jako ochlazovač, což se bude v létě určitě hodit. Pracuje ve třech provozních režimech a se třemi rychlostmi – režim Normal bude konstantně chladit s nastavenou intenzitou, režim Natural osvěží váš domov přírodním vánkem a režim Sleeping zohlední hlučnost a postará se o příjemný a ničím nerušený spánek. Funkci zvlhčování vzduchu lze po dosažení ideální vlhkosti vypnout.

Předností multifunkčního přístroje Sencor SFN 9021WH je také pohodlná obsluha. Přístroj lze ovládat dálkovým ovladačem, jenž je možné ukládat do speciálního prostoru na zadní straně přístroje. Díky integrovanému madlu a pojezdovým kolečkům je přístroj Sencor SFN 9021WH lehce ovladatelný a přemístitelný.

Doporučená cena 5 999 Kč

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.