logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová anténa k vodoměrům Kamstrup A/S

Nově Vám můžeme nabídnout externí anténu k vodoměrům MULTICAL® 21, flowIQ® 210x a flowIQ® 310x umístěným ve vodovodních jímkách.

Tato anténa je navržena tak, aby k přenosu signálu z vodoměrů docházelo až nad úrovní země a dosáhlo se co největšího efektu. Výkon antény pak nezávisí na typu povrchu, na kterém je umístěna.

Díky tomu, že se tato anténa instaluje až nad úroveň země a je zalita do robustního plastového materiálu, lze ji umístit i do míst, kde je běžný automobilový provoz.

Anténu dodáváme s kabelem ve dvou délkách: 2 m - obj. číslo 66-97-900, 7,5 m – obj. číslo 66-97-901.

Pokud potřebujete anténu umístit jinam než do víka jímky, můžete použít i nově nabízenou montážní sadu. Díky ní lze anténu nainstalovat do bezpečné pozice tak, aby jí nehrozilo vytažení vlastní neopatrností nebo poškození.

Montážní sada se skládá ze dvou částí – zemnícího prutu a kompozitové části pro vložení antény. Obj. číslo je 66-97-906.

Máte-li zájem o bližší informace, kontaktujte naše přímé obchodní zastoupení telefonicky nebo e-mailem na: KAMSTRUP A/S - org. složka, Praha, tel.: 296 804 954, www.kamstrup.cz, info@kamstrup.cz

Nová externí anténa k vodoměrům Kamstrup A/S
Nová externí anténa k vodoměrům Kamstrup A/S

Kamstrup A/S
logo Kamstrup A/S

Přímé zastoupení dánské společnosti Kamstrup A/S - výrobce měřičů energií. Dodáváme ultrazvukové měřiče tepla, chladu a vodoměry. Rovněž nabízíme komplexní systémy dálkových odečtů a zpracování naměřených dat.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.