logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Novinky DREKOMA – zvlhčovací systémy a vlhkoměry

Kompaktní zvlhčovač a čistička vzduchu AIR-C60 pečuje o excelentní vzduch a prostředí. Podlaháři ocení vlhkoměr dřeva EVO FC.

S novým AIR-C60 profitujte s každým nadechnutím díky čistému a optimálně navlhčenému vzduchu
S novým AIR-C60 profitujte s každým nadechnutím díky čistému a optimálně navlhčenému vzduchu

První novinkou společnosti DREKOMA je zvlhčovač vzduchu AIR-C60, s nímž profitujte s každým nadechnutím díky čistému a optimálně navlhčenému vzduchu.

AIR-C60 vyčistí vzduch vnitřního prostředí přírodním způsobem. AIR-C60 s kombinací filtračního systému a plazmy Wave Technologie odloučí nečistoty a nepříjemné pachy, rovněž tak i spolehlivě vzduch zbaví kouře z tabáku. Prach, bakterie, pyl nebo srst zvířat je zachycena ve vodní lázni a už se nemůže dostat do vašich dýchacích cest.

I alergik tak může dobře a naplno dýchat! Používání AIR-C60 v čase infekcí a chřipek je velice efektivní a napomáhá ničit bakterie a zlepšovat kvalitu vzduchu.

Druhou novinku, vlhkoměr dřeva a prostředí EVO FC, ocení především podlaháři. Vlhkoměr se dodává včetně gumového ochranného návleku a plastového kufříku.


Drekoma
logo Drekoma

DREKOMA - výhradní dovozce vlhkoměrů a zvlhčovacích systémů firmy MERLIN Technology GmbH. Úprava a demineralizace vody - reverzní osmoza,obchodní a zprostředkovatelská činnost, dřevařské stroje a zařízení, zpracování znaleckých posudků v oboru.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.