logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

ROCKWOOL chrání unikátní rezidenci Marina One v Singapuru

Ve vnitrobloku projektu Marina One vyroste tzv. „zelené srdce“, terasovité zahrady o rozloze 65 000 m2. K optimální akustice byly použity izolace z kamenné vlny, Safe'n'Silent od ROCKWOOL přispěje k zajištění akustického komfortu.

V Singapuru vzniká jedinečný projekt Marina One navržený uznávaným architektem Christophem Ingenhovenem. Jedná se o víceúčelový komplex budov, který se skládá z rezidenčních obytných prostor, kanceláří a obchodů. Ve vnitrobloku vyroste tzv. „zelené srdce“ projektu, terasovité zahrady o rozloze 65 000 m2. Jeho otevření je naplánováno na druhou polovinu roku 2017.

K optimální akustice objektů byly použity izolace z kamenné vlny. ROCKWOOL přispěl svým produktem Safe'n'Silent k zajištění akustického komfortu pro obyvatele a návštěvníky budov. Izolační desky pokrývají plochu větší než 200 000 m2 a jsou ideálním řešením proti nadměrnému hluku.

Jedinečný projekt Marina One je navržený uznávaným architektem Christophem Ingenhovenem
Jedinečný projekt Marina One je navržený uznávaným architektem Christophem Ingenhovenem

ROCKWOOL, a.s.
logo ROCKWOOL, a.s.

ROCKWOOL - přední světový výrobce a dodavatel izolací z kamenné vlny. Kamenná vlna ROCKWOOL se vyrábí z přírodních surovin, chrání před hlukem, významně zvyšuje požární odolnost budov a zajišťuje v nich příjemné a zdravé klima.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.