logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nederman Bench Top - rozšířená a inovovaná řada laboratorních odsávacích sad

Firma Nederman uvádí od května 2017 inovovaný produkt BENCH TOP. Kromě nového designu se rozšiřuje i produktová nabídka. Laboratoře a menší provozy mohou tak získat profesionální odsávání za dobrou cenu.

Odsávací sada Nederman Bench Top se hodí tam, kde je potřeba použít malá, flexibilní a snadno použitelná ramena k odstranění kouře, zplodin, plynů, prachu a částic. Odsávací ramena FX2 jsou k dostání ve třech různých provedeních, která pokrývají široké spektrum potřeb např. laboratoře, elektronický průmysl, 3D tisk, zdravotnictví a lékárny, lepicí stanice, muzea a kadeřnické salóny i nehtová studia.

Model ESD/EX

Rameno je zhotoveno z vodivých materiálů, čímž omezuje nebezpečí působení statické elektřiny a jisker. Je navrženo pro použití v prostředí s elektronikou, kde existuje nebezpečí elektrostatických výbojů. ESD/EX lze rovněž používat pro určité aplikace v prostředích s nebezpečím výbuchu.

Model CHEM

Profily z eloxovaného hliníku s bílým elektroforetickým povlakem činí z tohoto ramena ideální nástroj pro odsávání zplodin v agresivních prostředích, kde je potřeba zajistit odolnost proti korozi.

Rameno FX 32

Kompaktní jednodílné samonosné flexibilní 32mm rameno pro odsávání malých objemů z pracovního stolu je vyrobeno z ABS.






NEDERMAN CR, s.r.o.
logo NEDERMAN CR, s.r.o.

Technologie a systémy Nederman pro průmyslové odsávání a filtraci. Řešíme odsávání a filtrace od svařování nebo broušení, filtrace olejové mlhy, filtrace suchých a výbušných prachů Ex, odsávání výfukových plynů, kompletní dodávky centrálních úklidů. Návrh ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.