logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

S klimatizací SINCLAIR na cestách stejně pohodlně jako doma

Značka SINCLAIR také nabízí klimatizace určené pro montáž do karavanů a obytných vozů. Tyto střešní jednotky překvapí svým výkonem i moderním provedením.

Střešní klimatizace pro karavany a obytné vozy

SINCLAIR Střešní klimatizace pro karavany a obytné vozy

Jsou schopny pracovat v režimu chlazení i topení, a to s výkony až 3,5k W (chlazení) a 3,2 kW (topení). Klimatizace je schopná pracovat v rozpětí venkovních teplot 2-43 ⁰C. Jednotky jsou vybaveny wifi modulem pro pohodlné ovládání klimatizace z vašeho chytrého telefonu/tabletu. Stačí si pouze stáhnout aplikaci WiFiSmart. Jednotku lze pak ovládat až ze čtyř různých zařízení současně.

Kompaktní a funkční design vnější jednotky zaručuje ochranu proti vniknutí cizích předmětů do útrob klimatizace, např. větvičky při jízdě lesem. Vnitřní jednotka zaujme výfukem vzduchu do tří směrů, navíc je vybavena i praktickým LED svítidlem. S touto jednotkou máte vždy jistotu, že se na cestách budete cítit stejně pohodlně jako doma.


SINCLAIR Global Group, s.r.o.
logo SINCLAIR Global Group, s.r.o.

SINCLAIR Global Group, s.r.o. se soustřeďuje na produktovou oblast klimatizační techniky, tepelných čerpadel a LED osvětlení. Hlavním cílem značky SINCLAIR je přinést pohodlí do života lidí naší modré planety a zároveň chránit životní prostředí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.