logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Odvětrání sociálních zařízení, kanceláří či provozoven mimořádně tichými a úspornými ventilátory

Ventilátory CAB Ecowatt od ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o. jsou úsporné zvukově izolované radiální potrubní ventilátory, které jsou určeny zejména k odvětrávání rodinných domků, sociálních zařízení, kanceláří a provozoven.

Jak vypadá konstrukce ventilátorů CAB Ecowatt můžete zhlédnout na našem videu



Skříň ventilátoru je z ocelového, galvanicky pozinkovaného plechu, která je uvnitř opatřena 50mm vrstvou zvukově izolujícího materiálu. Na skříni jsou kruhová hrdla s jednobřitým těsněním pro připojení flexibilních hadic nebo kruhového potrubí.

Ventilátory obsahují EC motory s tepelnou ochranou proti přetížení, krytí motoru je IP 44, pracovní teplota -20 °C – +40 °C. Zařízení je zkonstruováno v souladu s evropskou směrnicí ErP.

Pro odvětrání vlhkých prostor lze ventilátory použít ve spojení s kontaktním hygrostatem nebo s hygrostatem kombinovaným s termostatem.

Více informací na www.elektrodesign.cz.
ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.
logo ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.

Výrobce profesionální vzduchotechniky. Člen celosvětově působící skupiny vzduchotechnických výrobců a distributorů Soler & Palau Ventilation Group. Pro stavebnictví zajišťujeme dodávky centrálních větracích systémů s větracími jednotkami DUOVENT® ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.