logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Stáhněte si nejnovější katalogy rekuperace a příslušenství pro rezidenční bydlení a pro komerční prostory

Katalogy rekuperačních jednotek od ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o. v nejnovějším vydání jsou dostupné ke stažení na stránkách www.elektrodesign.cz.


Katalog rekuperace a příslušenství pro rezidenční bydlení "Větrací systémy s rekuperací tepla pro byty a rodinné domy" obsahuje:
  • široký sortiment nejmodernějších rekuperačních jednotek, systémy pro rozvod vzduchu ED Flex® a ED Plano® a další nezbytné příslušenství (distribuční elementy, elektrické příslušenství a další).
  • Větrací jednotky jsou v souladu s nařízením komise EU ze dne 7. července 2014 číslo 1253/2014 o požadavcích na ekodesign větracích jednotek.


Katalog větracích jednotek pro komerční účely obsahuje několik zásadních novinek:
  • jednotky Duovent® Compact - kompaktní multifunkční větrací jednotky s plně integrovanou digitální regulací vyhovující evropským legislativním předpisům pro následující roky.
  • jednotky s regenerací tepla RHE s možností volby sorpčního rotačního kola pro vysokou účinnost zpětného získávání vlhkosti

Ke snadnému návrhu jednotek zde naleznete detailní technické informace, popř. využijte náš návrhový software VentiCAD®. Věříme, že výrobky obsažené v tomto katalogu najdou uplatnění ve Vašich projektech a realizacích. Katalogy jsou k dispozici v elektronické podobě ke stažení nebo fyzicky na našich pobočkách.


ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.
logo ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.

Výrobce profesionální vzduchotechniky. Člen celosvětově působící skupiny vzduchotechnických výrobců a distributorů Soler & Palau Ventilation Group. Pro stavebnictví zajišťujeme dodávky centrálních větracích systémů s větracími jednotkami DUOVENT® ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.