logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Skleněné radiátory CRYSTAL – výrazný doplněk do detailu laděných interiérů

Bezpečnostní tvrzené sklo, neotřelé tvary a zajímavé barvy. Nabízíme vám netradiční použití skla jako interiérového doplňku, které váš domov nejen prohřeje, ale zároveň mu dodá nádech extravagance.

Reklama



Pro naše radiátory vybíráme pouze vysoce kvalitní tvrzená, kalená a hlavně bezpečnostní skla.

Přesto, že se jedná o zcela jedinečné topné těleso, lze ho zapojit do topné soustavy, kterou máte doma. V předsíni i koupelně jistě oceníte i podsvícení radiátoru, jehož barvu si samozřejmě můžete vybrat. Také je možné doplnit tento model o madla.

Dodáváme jej ve standardních rozměrech 1810/620mm. Nabízíme 3 barevné varianty: Sun, Cool Ice a White Shine.

Mezi skleněné radiátory patří i vertikální radiátory Crystal a Crystal Round. Tato otopná tělesa dodáváme s madlem, které můžete využít i na odkládání ručníků. Samotný radiátor je ukrytý za sklem a svrchu je chráněn mřížkou. Tyto typy radiátorů jsou určeny k zapojení do otopné soustavy. V naší nabídce najdete tři velikosti s různými výkony.

Radiátory Crystal Line a Crystal Line Round nabízíme v horizontálním provedení a v moderních barevných provedeních. Díky tomu jsou ideálním doplňkem moderních interiérů. Jistě oceníte nejen čtyři různé šířky, ale i širokou škálu výkonů.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.