logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ocenění chytrých sond testo v internetové soutěži Novinky Infothermy 2016

Na proběhlé výstavě Infotherma 2016 v Ostravě získala společnost Testo, s.r.o. v rámci internetové hlasovací soutěže 3. místo v soutěži NOVINKY INFOTHERMY 2016.

Produktem, který toto ocenění získal, je řada osmi nových chytrých sond testo pro oblast vytápění, vzduchotechniky a chlazení. S novými chytrými sondami mohou servisní technici měřit mobilněji, jednodušeji a hlavně produktivněji než kdykoliv předtím.



Kompaktní profesionální měřicí přístroje se totiž dají ovládat přes vlastní chytrý telefon nebo tablet pomocí aplikace testo Smart Probes App. Přeprava sond je zajištěna díky praktickému a robustnímu pouzdru testo. Servisní technici a řemeslníci tak mají svoji veškerou měřicí techniku vždy při ruce a jsou ihned připraveni ji použít.

Společnost Testo, s.r.o. má pro Vás připraveny také další novinky pro oblasti vytápění, vzduchotechniky a chlazení. Tyto novinky si můžete prohlédnout na dvou nadcházejících veletrzích pro dané oblasti: na veletrhu AQUA-THERM v Nitře a na veletrhu AQUA-THERM v březnu v Praze.


TESTO, s. r. o.
logo TESTO, s. r. o.

Digitální měřicí přístroje: teploměry, vlhkoměry, měřiče proudění; přístroje pro zaregulování vzduchotechniky; systémy pro validaci čistých prostorů, měření turbulencí, kvality ovzduší, hlukoměry, luxmetry, analyzátory kouřových plynů; detektory, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.