logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

10 nejčastějších otázek k čističkám vzduchu

CVB klimatizace a ventilátory, odborníci v oblasti klimatizací, ventilátorů a vzduchotechniky, myslí také na vaše zdraví a přinášejí odpovědi na 10 nejčastějších otázek týkajících se čističek vzduchu.

Pokud přemýšlíte nad nákupem čističky vzduchu, jistě máte spoustu otázek, které vám usnadní rozhodnutí o koupi. Abychom vám hledání odpovědí ulehčili, přinášíme vám 10 nejčastějších otázek, které se týkají čističek vzduchu.

Pro koho jsou čističky vzduchu vhodné a co znamená syndrom nemocných budov?

Čističky vzduchu jsou vhodné pro každého, obzvláště pro alergiky či v domech trpících tzv. syndromem nemocných budov. Špatný vzduch plný bakterií a prachu se projevuje zhoršením zdravotního stavu obyvatel.

Jak čističky vzduchu vlastně fungují? Které jsou nejlepší a do jakých prostor jsou vhodné? Pomohou čističky odstranit i zápach z cigaretového kouře?

Čističky pracují na principu pročišťování vzduchu přes skupinu filtrů. Mezi nejkvalitnější patří přístroje značky IONIC CARE, které fungují na principu elektronového větru. Čističky se hodí do všech uzavřených prostor, domácností i kanceláří a navíc umí odstranit i zápach cigaretového kouře.

Další otázky a odpovědi naleznete na našich stránkách.


CVB KLIMATIZACE A VENTILÁTORY
logo CVB KLIMATIZACE A VENTILÁTORY

Jsme specialisté na prodej, realizaci, montáž a servis klimatizací, vzduchotechniky, rekuperací, ventilátorů a tepelných čerpadel. Návrh, realizace a opravy po celé ČR. Maloobchod a velkoobchod. Klimatizace, tepelná čerpadla, vzduchotechnika, ventilátory, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.