logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

MEIBES novým členem českých „cechovníků“

Společnost MEIBES navázala další významné partnerství. Stalo se novým členem Cechu topenářů a instalatérů ČR.

Reklama

Cílem a účelem Cechu je sjednocení podnikatelských aktivit v oblasti topenářské, instalatérské a dalších návazných profesí na území České republiky.

Tyto aktivity se zaměřují na výrobu, projekci, obchod v daném oboru, montáž a servis. K výrazným činnostem cechu mimo jiné patří vytvářet pro své členy podmínky, které přispívají k jejich podnikatelské úspěšnosti. Velkou podporu cechu má například zavádění nových technologií. Cech také velmi výrazně usiluje o prohlubování profesní cti, tradic a úrovně, stejně jako zlepšení vztahů se zákazníky a v neposlední řadě také zkvalitnění spolupráce s ostatními cechovními sdruženími u nás i v zahraničí.

Pro společnost MEIBES, která si od počátku svého vzniku zakládá na kvalitě svých produktů i maximálně uspokojujícím servisu vůči zákazníkům, je proto členství v Cechu topenářů a instalatérů ČR dalším významným krokem její firemní strategie.

Cechovníky spojuje tradice a vysoká úroveň podnikání

Historie cechovního společenství sahá již k porevolučnímu období roku 1989, kdy po rozpadu centrálního oborového řízení skupina nadšenců z oboru teplo a voda začala vydávat odborný časopis CALORIA INFO (nyní CTI INFO), jehož náplň tvořily informace o nových výrobcích a technologiích a projektování tepelné a instalační techniky právě z těchto oborů. Témata si oblíbily nejen projektanti, ale i řemeslníci a další odborníci včetně běžných uživatelů. Zvyšující se zájem proto brzy přivedl redakční tým na myšlenku vytvořit organizované společenství a založit Cech topenářů a instalatérů. Po rozpadu federace se z „Cechu československých topenářů a instalatérů“ ustálil název CTI České republiky. Cech každoročně organizuje také mnoho akcí, mezi nimiž nechybí vzdělávací semináře, soutěže či vědomostní olympiáda zvyšování vědomostí učňovského dorostu.


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.