logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Změny v top managementu Daikin Central Europe Czech Republic

Počínaje dnem 1. 8. 2015 byl jmenován druhým výkonným ředitelem společnosti Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic s. r. o. pan Claus Albel.

Pan Albel je rakouský občan a zůstane trvale v České republice po dobu 2 let. Ve skupině Daikin Central Europe pracuje více než 10 let a své zkušenosti získal v rakouském ústředí v několika různých odděleních a také působil jako výkonný ředitel v Maďarsku a Rumunsku.

Současný výkonný ředitel Josef Brož a pan Albel budou působit jako vedoucí tým, a budou řídit po dané období společnost dohromady.

Pan Brož bude převážně zodpovědný za témata související s obchodem, pan Albel bude mít na starost administrativu, back office a servis.

Tento krok byl učiněn s cílem posílit místní českou organizaci, aby měla potřebné zdroje pro rozvoj i v obtížném ekonomickém prostředí.

Naše Vize 2020: "Daikin je požadovaným partnerem č. 1 při vytváření jedinečného klimatu!"



Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.
logo Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.

Zastoupení firmy DAIKIN pro ČR - tepelná čerpadla DAIKIN, zásobníky TV, čističky vzduchu, klimatizační jednotky, Fan-coil jednotky, chladící jednotky - pro bytové domy, komerční sféru i průmyslové aplikace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.