logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Úsproné vytápění hal s rychlou návratností a dlouholetou živitností

Vytápění vysokých prostor bez pocitu průvanu a bez víření prachu holandskými teplovzdušnými jednotkami Nivolair, které fungují i jako destratifikátor a umožňují i chlazení vysokých prostor.

NIVOLAIR je teplovodní ohřívač vzduchu pro vytápění prostor o výšce od 4 do 20 m. Topné jednotky se zavěšují těsně pod strop, snižují vertikální tepelný gradient a tím i náklady na vytápění. Tyto jednotky lze v letních měsících napojit na chladicí okruh a využít je jako chladící jednotky k ochlazování vzduchu na hale.

Tento systém vytápění je jedinečný a zásadně se odlišuje od tradičních systémů. Velice jednoduchá ale logická kombinace vysoce účinného topného výměníku a speciálně vyvinutého destratifikátoru, zajišťuje trvalou cirkulaci velkého množství vzduchu o malé rychlosti proudění, které se ohřívá pouze o několik málo stupňů. Takto získané teplo se dopravuje do spodních částí vytápěného prostoru. Objekty jsou tak vytápěny rovnoměrně, bez „průvanu", vlhkost vzduchu je konstantní, nedochází k žádnému víření prachu, nevzniká pocit chladu od podlahy. Vhodný pro aplikace, kde je kladen důraz na nízkou prašnost, příjemný pocit tepla. rádi vám pomůžeme s výpočtem potřebného počtu jednotak přímo pro vaše potřeby, stačí jen vyplnit poptávku a do 24h se vám nezávazně ozve náš technik s nabídkou.


UNITHERM Group, a.s.
logo UNITHERM Group, a.s.

UNITHERM Group nabízí: Podporu projekční činnosti vytápění hal, návrh měřičů tepla Kamstrup. Prodej vybraného obchodního zboží pro energetiku a tepelnou techniku: Měřiče tepla Kamstrup, topné jednotky Nivolair, destratifikátory.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.