logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

123ušetři.cz - služba, která skutečně zlevní plyn!

Na trhu s plynem se objevila služba, se kterou je možné dosáhnout výrazné úspory a zároveň mít jistotu bez závazků. Princip je jednoduchý – množstevní slevy.

Reklama

Před několika lety se na trhu významně ujaly portály, které díky množstevním slevám dokážou uživatelům přinést výrazné slevy služeb nebo produktů. My jsme si řekli, proč toho nevyužít i u něčeho skutečně praktického – jako jsou například dodávky plynu,“ vysvětluje vznik služby její zakladatel David Melichar.

Princip je opravdu velice jednoduchý – registrujete svůj odběr plynu u 123ušetři.cz a ti jménem všech uživatelů vyjednají nejlepší podmínky.

Díky našim zkušenostem už teď dokážeme nabídnout a garantovat nejlepší cenu plynu v ČR, a to zcela bez závazků. Navíc máme pro každého nového uživatele přichystaný uvítací bonus – peníze, které vyplácíme po podpisu smlouvy,“ doplňuje David Melichar a pokračuje: „Nápad s množstevními slevami se mě už nějakou chvíli držel. Od nápadu k realizaci nebylo daleko, a já vás tak dnes mohu přivítat do rodiny chytrých, kteří dokážou využít sílu skupiny. A nezůstane jen u plynu.."

Služba 123ušetři.cz právě startuje. Zájemci se mohou registrovat na webových stránkách.

Kontakty
Zákaznická linka
Tel.: +420 233 555 123
E-mail: info@123usetri.cz
Otevřeno: Po–Pá 10:00–17:00

Sídlo společnosti
P & M true family, s. r. o.
Perucká 2522/1
120 00 Praha 2 – Vinohrady

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.