logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Specialista na prodej, montáž a servis klimatizace, vzduchotechniky a tepelných čerpadel, to je společnost CVB

Díky dlouholetým zkušenostem a spolupráci s výrobci klimatizačních jednotek jsme připraveni vyhovět požadavku každého zákazníka bez ohledu na jeho velikost.

Jsme rádi, když Vám můžeme vyhovět.

Naší filozofií je dosáhnout maximální spokojenosti zákazníka s naším návrhem, cenou, rychlostí, montáží, servisem i s našimi pracovníky. Pro každého z našich klientů se snažíme vytvořit technicky kvalitní, funkčně propracované, uživatelsky přívětivé a ekonomicky úsporné řešení. Při realizaci zakázek proto využíváme především značkové hi-tech produkty předních světových výrobců YORK, TOSHIBA, SAMSUNG, FUJI, LG, AIRWELL, ACOND a SINCLAIR.

Svěřte se do péče profesionálů

Společně s Vámi vybereme vhodné zařízení s odpovídajícím výkonem, cenou i designem a precizní montáží a pravidelným servisem prodloužíme jeho životnost. V případě nutnosti stavebních zásahů je provedeme co nejcitlivěji a samozřejmostí je pro nás i kompletní úklid po montáži.

Bezplatné poradenství

Všem zájemcům z řad firemních zákazníků i domácností poskytujeme bezplatné poradenské služby a technický audit v oblasti klimatizací, vzduchotechniky a tepelných čerpadel. Běžným standardem je i vytvoření nezávazné cenové nabídky pro každého zájemce i interiér zcela zdarma.


CVB KLIMATIZACE A VENTILÁTORY
logo CVB KLIMATIZACE A VENTILÁTORY

Jsme specialisté na prodej, realizaci, montáž a servis klimatizací, vzduchotechniky, rekuperací, ventilátorů a tepelných čerpadel. Návrh, realizace a opravy po celé ČR. Maloobchod a velkoobchod. Klimatizace, tepelná čerpadla, vzduchotechnika, ventilátory, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.