logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

ISH 2015: Veletrh pro téměř čtvrt milionu návštěvníků

Ve dnech mezi 10. a 14. březnem se sešli vystavovatelé z mnoha zemí ve Frankfurtu nad Mohanem na světovém veletrhu ISH 2015, kde nemohla chybět ani firma MEIBES.

Reklama

Letošní ročník ISH přilákal ještě více lidí než v roce 2013, čímž mělo náš stánek šanci zhlédnout téměř 200,000 návštěvníků z nejrůznějších koutů světa. Zájem byl tedy opravdu značný. Na veletrh se dostavili lidé z celého světa, tedy i z Ameriky nebo Austrálie. To podtrhuje celosvětovost a důležitost veletrhu.

Všichni příchozí si mohli prohlédnout špičkové technologie MEIBES, které se nacházely ve větší části veletrhu, tedy v části nazvané ISH Energy. Zde byla k vidění funkční a technická zařízení sloužící k chlazení nebo naopak vytápění, ale co je nejdůležitější, jednalo se o zařízení energeticky úsporná. Celý veletrh byl zaměřen na šetrnost k životnímu prostředí a na úsporu energie.

Spokojenost s dostatkem energeticky šetrných produktů a zařízení šetrných k životnímu prostředí dokazují velmi kladné zpětné reakce návštěvníků. MEIBES takových výrobků nabízel hned několik, návštěvníci se dokonce setkali s novinkou, která přijde na trh v příštím roce, a to s přístrojem na solární chlazení absorpčním způsobem. Více o tomto zařízení vám řeknou naši odborníci info@meibes.cz.

Průběh veletrhu ISH usnadňovala mobilní aplikace, ve které byly uloženy důležité informace jako například orientační plánek výstaviště, seznam vystavovatelů, časy akcí a prezentací a výhodou byla i možnost vytvořit si seznam „oblíbených“, mezi nimiž se často objevoval MEIBES.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.