logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zehnder na veletrzích Aqua-therm Nitra, Coneco Bratislava a Moderní vytápění Praha 2015

Zehnder na jarních veletrzích představil svůj stěžejní výrobní program a také několik novinek.

Společnost Zehnder Group Czech Republic s.r.o. je dceřinnou společností švýcarské společnosti Zehnder Group AG, která patří k technologické a designové jedničce v oboru designových koupelnových a bytových radiátorů a k přednímu evropskému dodavateli komfortních systémů větrání s rekuperací tepla pro rodinné domy a byty a stropních sálavých panelů pro vytápění a chlazení.

Kromě domácího švýcarského trhu působí zejména v Německu, ve Francii, v Anglii, Itálii, Beneluxu, Rakousku, Rusku a Polsku. Zaměstnává cca. zhruba 3 300 pracovníků, v roce 2013 dosáhla obrat 523 mil Eur. Od roku 2009 aktivně působí v ČR, v 04/2014 byla založena česká společnost Zehnder Group Czech Republic s.r.o. jako obchodní a marketingové zastoupení pro ČR, SR a Maďarsko, mající 8 zaměstnanců. V 05/2014 bylo otevřeno školicí centrum Zehnder Akademie v jihočeském Sezimově Ústí u Tábora.

V rámci své expanze rozšířil v loňském roce na Slovensku svůj obchodní tým a posiluje marketingové aktivity, jejichž součástí je prezentace výrobků Zehnder na veletrzích Moderní vytápění Praha, Aqua-therm Nitra a Coneco Bratislava. Zehnder na veletrhu Aquatherm v Nitře představil svůj stěžejní výrobní program a také několik novinek, z nichž můžeme zmínit výjimečně kompaktní systém větrání pro byty s rekuperační jednotkou Zehnder ComfoAir 180, decentrální větrací jednotku Zehnder ComfoAir 70, chytré ventilátory ZCV2 pro dokonalé odvedení, designovou řadu radiátorů Zehnder Vitalo s revoluční technologií a vysokým tepelným výkonem, cenově příznivé koupelnové radiátory Zehnder Impa s pravoúhlem profilem trubek a v neposlední řadě topné a chladicí moduly pro sádrokartónové stropy.

Stručný přehled výrobků pdf.

kontakt pro ČR: Ing. Jiří Štekr, vedoucí zastoupení pro ČR, SR a HU, jiri.stekr@zehndergroup com.cz , M 733 73 70 70
kontakt pro SK: M +421 901 733 722, +421 948 150 818, T +420 383 136 222, info@zehnder.sk, www.zehnder.sk


Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
logo Zehnder Group Czech Republic s.r.o.

Společnost Zehnder nabízí - designové radiátory pro koupelny a obytné prostory, systémy řízeného větrání s rekuperací tepla, teplovodní stropní sálavé panely.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.