logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nový měřič MULTICAL® 6M2 pro směs voda/glykol

KAMSTRUP A/S představuje nový měřič pro směsná média - MULTICAL® 6M2. Tato verze dovoluje propojení měřiče s mechanickými nebo magnetoindukčními průtokoměry, protože ultrazvukové průtokoměry se se směsnými médii neslučují.

S potěšením Vám oznamujeme, že začátkem února 2015 jsme uvedli na trh nový měřič pro směsná média - MULTICAL® 6M2.

Rozhodli jsme se vyvinout tento měřič jako speciální verzi oblíbeného měřiče MULTICAL® 602, která dovoluje jeho propojení s mechanickými nebo magnetoindukčními průtokoměry, protože ultrazvukové průtokoměry se se směsnými médii neslučují.

MULTICAL® 6M2 je určen pro měření tepelné, chladící, solární i geotermální energie. Lze ho použít na různé směsi nemrznoucích kapalin (jako jsou např. etylenglykol, propylenglykol, tyfocor a antifrogen v různém poměru ředění) používaných v průmyslových, komerčních i běžných aplikacích.

MULTICAL® 6M2 zvládá měření mínusových teplot, s teplotním rozsahem média od - 40°C do + 140°C. V případě potřeby lze osadit širokou škálou komunikačních modulů, díky kterým se získaná data integrují do inteligentních systémů řízení budov prostřednictvím např. pulzních výstupů, protokolu M-Bus, LonWorks, BACnet nebo Modbus.

Máte-li zájem o bližší informace, můžete nás kontaktovat telefonicky nebo e-mailem na: KAMSTRUP A/S - org. složka, Praha, tel.: 296 804 954, www.kamstrup.cz, info@kamstrup.cz.


Kamstrup A/S
logo Kamstrup A/S

Přímé zastoupení dánské společnosti Kamstrup A/S - výrobce měřičů energií. Dodáváme ultrazvukové měřiče tepla, chladu a vodoměry. Rovněž nabízíme komplexní systémy dálkových odečtů a zpracování naměřených dat.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.