logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Odborné semináře Zehnder 01 - 06 / 2015

Architekti, instalatéři, obchodníci, projektanti a stavitelé, chcete Vašim zákazníkům nabídnout kompletní řešení vytápění, chlazení a větrání pro jejich rodinný dům, byt nebo jimi realizovanou stavbu?

Máte zájem jim navrhnout vhodné radiátory pro koupelny a bytové prostory, poskytnout jim pohodové vnitřní klima a ušetřit jim 30–50% nákladů za tepelnou energii se systémy řízeného větrání s rekuperací tepla nebo jim navrhnout stropní sálavé panely jako nejkomfortnější způsob vytápění a chlazení s úsporou provozních nákladů až 44%?

Přihlašte se na odborný seminář – nejlepší příležitost jak získat odborné znalosti a prodejní argumenty, tak nezbytné pro získání důvěry a následné objednávky zákazníka.

Odborné 1-denní semináře probíhají v Zehnder Akademii v Sezimově Ústí II u Tábora a účast na nich je bezplatná stejně jako ubytování mezi dvěma navazujícími semináři.

Získáte na nich znalosti potřebné k prodeji, návrhu, odborné instalaci nebo servisu výrobků Zehnder. Rovněž si prohlédnete více než 45 designových radiátorů ve všech cenových kategoriích, vyzkoušíte tichý provoz ventilátorů, pocítíte „na vlastní kůži“ komfort řízeného větrání stejně jako příjemné sálavé teplo ocelových nebo sádrokartónových stropních panelů.

  1. seminář - Produkty, návrh & montáž řízeného větrání
  2. seminář - Zprovoznění, vyregulování, údržba, servis
  3. seminář - Navrhování v programu ComfoPlan
  4. seminář - Pro vytápění & chlazení
  5. seminář - Pro koupelny a bytové prostory, ventilátory

Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
logo Zehnder Group Czech Republic s.r.o.

Společnost Zehnder nabízí - designové radiátory pro koupelny a obytné prostory, systémy řízeného větrání s rekuperací tepla, teplovodní stropní sálavé panely.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.