logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Teplovzdušné krbové vložky FLAMEN

Teplovzdušné krbové vložky FLAMEN vyrábíme jako čelní (F) nebo jako rohové krbové vložky.

Můžete si přitom zvolit, zda dáte přednost designovému bezrámovému provedení, kdy je kovová konstrukce krbové vložky a dveří skryta za potištěným sklem, nebo klasickému rámovému provedení, kdy elegantní kovový rámeček dotváří vzhled Vaší krbové vložky.

Krbovou vložku je možno vybavit elektronickou regulací hoření TIMPEX nebo PLUM. S automatickou regulací hoření můžete u Vašeho domácího krbu docílit vyrovnaného tepelného výkonu, snížit potřebu přikládání, snížit produkci spalin a škodlivin, čímž je zaručeno ekonomické a ekologické vytápění. Jako nadstavbu k teplovzdušné krbové vložce nabízí FLAMEN teplovzdušný výměník pro realizaci rozvodů teplého vzduchu do dalších místností.

Krbové vložky FLAMEN jsou vybaveny možností externího přívodu vzduchu pro hoření (např. z exteriéru). Nijak tedy, kromě doby přikládání, neovlivní hospodaření se vzduchem ve Vašem domě nebo bytě. Regulace se provádí velmi jednoduše pomocí jediného ovládacího prvku. Hladký vertikální pojezd dvířek ovládáte pomocí nerezového madla. Pomocí "studené ruky" pak můžete dvířka otevřít i do boku pro čištění topeniště krbu a skla dvířek. "Studená ruka" je dodávána zvlášť a neruší tak design krbu.


FLAMEN Czech Republic, s.r.o.
logo FLAMEN Czech Republic, s.r.o.

FLAMEN je výhradním prodejcem designových závěsných krbů ROCAL (Španělsko) a sálavých akumulačních kamen NORSK z mastku (Norsko). Od roku 2013 vyrábí krbové vložky vlastní značky FLAMEN. Všechny krby i kamna dodává včetně instalace zákazníkům po celé České ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.