logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kvalitní ocelové krbové vložky od firmy Flamen

Společnost FLAMEN, s.r.o. je českým výrobcem kvalitních ocelových krbových vložek, na jejichž těleso poskytuje desetiletou záruku.

Ke kvalitě krbových vložek FLAMEN přispívají dlouholeté zkušenosti našich pracovníků v oblasti vývoje, výroby a distribuce a také týmová spolupráce zapáleného kolektivu. Společným cílem je vysoká kvalita krbových vložek s jedinečnými technickými parametry a spokojenost zákazníků. Krbové vložky FLAMEN jsou distribuovány nejen po celé České republice, ale také v zahraničí v celé řadě evropských států.

Za značkou FLAMEN KRBY stojí vlastní vývoj, výroba a prodej kvalitních teplovzdušných a teplovodních krbových vložek s vytříbeným designem spolu se snadným ovládáním a údržbou. Kvalitu krbových vložek FLAMEN podtrhuje také 10letá záruka na těleso krbové vložky, která patří mezi jedny z nejdelších záruk na trhu. Centrem pozornosti společnosti FLAMEN je především zákazník, kterému můžeme nabídnout moderní krbové vložky s výbornými parametry, technické poradenství, záruční i pozáruční servis.

Pro Krby FLAMEN je typický moderní ocelový design, vysoká účinnost spalování a nízké emise. Výstelka krbových vložek FLAMEN je vyráběna z akumulačního žárobetonu LACfire, na který je poskytována 4letá záruka. Firma FLAMEN nabízí svým zákazníkům čtyři řady teplovzdušných krbových vložek (řada ALFA, BETA, SIGMA, KAPPA) a jednu teplovodní krbovou vložku (řada DONAU).

Firma FLAMEN myslí také na životní prostředí. Všechny naše krbové vložky splňují nejen základní evropskou normu EN 13229/A2, ale i náročné emisní předpisy norem rakouských (15a-BVG) a německých (BImSchV Stufe II). Díky efektivnímu systému spalování FLAMclean a díky správnému zacházení si uchovávají čisté sklo i topeniště LACfire. Systém spalování FLAMclean spočívá v distribuci čerstvého vzduchu pro hoření a systému deflektorů.


FLAMEN Czech Republic, s.r.o.
logo FLAMEN Czech Republic, s.r.o.

FLAMEN je výhradním prodejcem designových závěsných krbů ROCAL (Španělsko) a sálavých akumulačních kamen NORSK z mastku (Norsko). Od roku 2013 vyrábí krbové vložky vlastní značky FLAMEN. Všechny krby i kamna dodává včetně instalace zákazníkům po celé České ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.