logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hadice na odsávání pilin, hoblin, prachu, třísek

Průmyslová hadice PUR, spirálová, flexibilní, odolná proti mechanickému opotřebení. Pro dřevozpracující, nábytkářská a jiný průmysl

Reklama

Průmyslová hadice PUR, spirálová, flexibilní, odolná proti mechanickému opotřebení

Hadice typu PUR MB jsou učeny k sání a odsávání pilin, hoblin, třísek, dřevního odpadu, prachu a jiných abrazivních částic. V naší nabídce můžete najít hadice PUR MB s různou tloušťkou stěny a to od 0,4 mm do 2,1 mm. Tento parametr určuje odolnost a flexibilitu hadice.

Tloušťky 0,4 mm jsou vysoce flexibilní a vhodné pro odvětrávání čí odsávání jemných částic při malých rychlostech. PUR MB 2,1 mm mají sníženou ohebnost díky množství polyuretanu ve stěně a jsou vhodné pro odsávání velkých částic jako je písek, štěrk, kámen, uhlí a jiné abraziva. Tento typ má vysokou životnost. Naší nejprodávanější hadicí pro dřevozpracující provozy a dílny jsou PUR MB 0,7 mm (vysoká odolnost + dobrá flexibilita). Skelet hadice je tvořen poměděným drátem tl. 1,2 – 3,5 mm v závislosti na průměru. Vypouštění statického náboje se řeší uzemněním spirály.

Firma ATH INTERNATIONAL se zabývá výrobou a prodejem průmyslových hadic pro odsávání v dřevozpracujícím, nábytkářském, textilním, potravinářském, zemědělském, chemickém, stavebním, strojírenském a jiném průmyslu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.