logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vytápění autodílen, pneuservisů a jiných prostor o výšce 4 až 20 m

Teplovodní topný systém Nivolair je vhodný pro úsporné vytápění jak autodílen tak i administrativních prostor, Gardencenter a prostor s vysokou prašností jako např. vytápění truhlářské výroby.

Topné jednotky Nivolair se používají k teplovodnímu vytápění vysokých prostor, kde velice účinně snižují vertikální tepelný rozdíl čímž se snižuje spotřeba tepla k vytopení prostoru a tím i náklady na vytápění v průměru o -30%.
Unikátní kombinace topného výměníku a speciálně vytvořeného destratifikátoru zajišťuje naprostou bezůdržbovost systému a vysokou životnost topných jednotek. Topné jednotky jsou velice tiché a vzhledem k dokonalé konstrukci vrtule destratifikátoru zajišťují dokonalou výměnu vzruchu v prostoru cca až 250m2 plochy.
Vzhledem k proudění vzduchu a plynulé regulaci otáček, tyto jednotky nevíří prach a jsou velice vhodné pro vytápění prašných prostor jakož jsou například truhlárny, kamenictví, autolakovny, autodílny atd.. Velice kladné zkušennsoti máme při vytápění zahradních center, kde se klade důraz na kvalitní proudění vzduchu a vytopení celé plochy bez jakéhokoli náznaku průvanu. Na našich webových stránkách vám po vyplnění parametrů vytápěné plochy zašleme do 24hodin nezávaznou technickou i cenovou nabídku na jednotky.



UNITHERM Group, a.s.
logo UNITHERM Group, a.s.

UNITHERM Group nabízí: Podporu projekční činnosti vytápění hal, návrh měřičů tepla Kamstrup. Prodej vybraného obchodního zboží pro energetiku a tepelnou techniku: Měřiče tepla Kamstrup, topné jednotky Nivolair, destratifikátory.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.