logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelná čerpadla – vzduch/voda účinnější než země/voda

Provedli jsme měření účinnosti, které prokázalo, že jsou tepelná čerpadla vzduch-voda AC Heating Convert AW lepší nebo minimálně srovnatelná se systémy země-voda. Tato fakta byla prezentována na výstavě FORARCH.

Provedli jsme měření účinnosti podle nejnovější a nejpřísnější normy EN14825:2014, která určuje celoroční topný faktor (SCOP). Toto měření prokázalo, že jsou tepelná čerpadla vzduch-voda AC Heating Convert AW lepší nebo minimálně srovnatelná se systémy země-voda.

Tyto a celou řadu dalších novinek, jsme prezentovali na výstavě FORARCH 2014. Děkujeme všem návštěvníkům výstavy za účast, speciálně pak těm, kteří si našli čas na návštěvu naší expozice.

Nestihli jste nás navštívit na veletrhu a zajímají-li Vás bližší informace o tepelných čerpadlech? Jsme pro Vás kdykoliv plně k dispozici na telefonu, mailu, případně nám zašlete zprávu přes náš webový formulář.
Jsme připraveni Vás navštívit i u Vás doma.


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.