logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Novinka WOLF - stacionární kondenzační kotel MGK–2

V Technologickém centru úspory energií Wolf, v jednom z nejmodernějších zařízení tohoto druhu v České republice, byl představen nový kondenzační kotel Wolf MGK-2.

Slavnostnímu aktu byli vedle zástupců společnosti Wolf přítomni významní představitelé z řad výrobců tepla, projektantů, developerů a montážních firem z České a Slovenské republiky.

Společnost Wolf patří mezi přední světové výrobce vytápěcích, větracích a klimatizačních zařízení a nový kondenzační kotel středních výkonů Wolf MGK–2 je dalším z řady jejích inovativních, úsporných a spolehlivých výrobků. Pro vybrané partnery z řad odborné veřejnosti připravili zástupci společnosti Wolf Česká republika s.r.o. nejen prezentaci nového kotle, ale také představení jednotlivých částí centra včetně moderních školicích prostorů a plně funkční vzorové kotelny Wolf. Na závěr dne naplněného novými informacemi a zážitky nemohlo chybět pohoštění - vybrané lahůdky z domácí i zahraniční produkce doplněné o kvalitní slovenská vína z Modry.

Stacionární kondenzační kotel MGK-2

Stacionární kondenzační kotel MGK-2 je k dispozici ve 4 velikostech 390, 470, 550 a 630 kW s výkonovým rozsahem 64 až 626 kW a modulovaným výkonem od 17 do 100 %. Umožňuje zapojení až 4 kotlů do kaskády a tím dosahuje výkon až 2,5 MW.

Díky kompaktním rozměrům (minimální šířka kotle umožňuje přepravu dveřmi o šířce 800 mm), možnosti instalace i do stísněných prostorů a tichému provozu je vhodným řešením nejen na efektivní obnovu vytápění ve větších objektech, ale své uplatnění najde i v novostavbách administrativních budov, obchodních center, nemocnic či škol.




Wolf Česká republika s.r.o.
logo Wolf Česká republika s.r.o.

Společnost Wolf Česká republika s.r.o působí na českém trhu více než 25 let a má za sebou množství referencí. Její dlouholeté působení je zárukou odbornosti. Své partnery (MF, PR) podporuje při projektování, optimalizaci návrhu, při realizaci, uvedení do ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.