logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

AC Heating, tepelná čerpadla – Partner na Slovensku

V minulém roce jsme zahájili úzkou spolupráci s novou partnerskou firmou na Slovensku. Realizovali jsme společně několik instalací do rodinných domů, ale i kaskády tepelných čerpadel o vyšším výkonu.

AC Heating – tepelná čerpadla: V minulém roce jsme zahájili úzkou spolupráci s novou partnerskou firmou na Slovensku. První výsledky naší spolupráce se již dostavily.

Již delší dobu jsme hledali spolehlivého partnera pro naše aktivity na Slovensku. V minulém roce se nám to podařilo. Je jím firma FRIGPRODUCT www.frig.sk s letitými zkušenostmi a praxí v oboru vytápění i chlazení.

První výsledky našeho společného snažení se již dostavily: Realizovali jsme společně několik instalací do rodinných domů, ale i kaskády tepelných čerpadel o vyšším výkonu. Aktuálně spouštíme kaskádu o výkonu 140 kW na multifunkčním objektu, kde nahrazujeme stávající zdroj tepla – centrální vytápění.

Zajímají-li Vás podrobnější informace k tepelným čerpadlům Convert AW nebo regulačnímu systému xCC, obraťte se na naši firmu telefonicky, nebo prostřednictvím webových stránek.

Pracovníci našeho týmu jsou Vám plně k dispozici.


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.