logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Pozvánka na výstavu AQUA-THERM 2014 a novinky

ELEKTRODESIGN Ventilátory si Vás dovolují pozvat na veletrh Aqua-Therm 2014. V expozici 2/228 představíme řadu novinek, mezi kterými je například malá rekuperační jednotka ECO ROOM.

Vážení zákazníci,
dovolte, abychom Vás pozvali na výstavu AQUA-THERM 2014, kde Vám předáme nové katalogy a projekční podklady, představíme Vám řadu novinek mezi kterými je například malá rekuperační jednotka ECO ROOM.

Malé rekuperační jednotky ECO ROOM jsou ideálním řešením pro náhradu nefunkčních, dříve instalovaných ventilátorů s průměrem 100 nebo 150 mm ve stávajících instalacích do obvodových stěn bez potřeby dodatečných stavebních úprav a elektroinstalace. Automatická regulace otáček na základě unikátního systému detekce vlhkosti vzduchu zajištuje jeho optimální kvalitu v místnosti. V případě potřeby zvýšeného provětrávání je k dispozici speciální „BOOST“ mód.

ECO ROOM rekuperační jednotky

Malé rekuperační jednotky ECO ROOM

Při větrání jednotlivých místností ventilátorem se odvádí znehodnocený vzduch a nahrazuje se vzduchem ze sousedních místností nebo se přisává otvorem zvenku. Pokud je vzduch v sousedních místnostech špatné kvality, není první řešení vhodné. V druhém případě zase dochází k ochlazení prostoru. Malá rekuperační jednotka ECO ROOM řeší tyto problémy a nabízí řešení, kde odváděný odpadní vzduch ohřívá čerstvý, přiváděný z venkovního prostředí, ale místnost se neochlazuje. Jednotka je vybavena protiproudým tepelným výměníkem a dvěma radiálními ventilátory. Výměník je snadno přístupný po otevření vrchního víka jednotky. Účinnost rekuperace dosahuje až 75 %. Jednotka je vybavena automatickou protimrazovou ochranou. Oba ventilátory mají stejnosměrné motory a jsou určeny pro trvalý provoz. Skříň je vyrobena z odolného plastu. Těleso výměníku se dodává o délkách 310 až 600 mm. ECO ROOM nabízíme ve dvou provedeních – DN 100 a DN 150. Krytí IP X4.

Snadná údržba i čištění

Na obrázku je patrný způsob přístupu do skříně větrací jednotky s protiproudým výměníkem a k přívodnímu a odvodnímu EC radiálnímu ventilátoru.


Vzduchotechnika na Výstavišti TZB-info pro Aquatherm Praha 2014

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.
logo ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.

Výrobce profesionální vzduchotechniky. Člen celosvětově působící skupiny vzduchotechnických výrobců a distributorů Soler & Palau Ventilation Group. Pro stavebnictví zajišťujeme dodávky centrálních větracích systémů s větracími jednotkami DUOVENT® ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.