logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Defensor ABS3 přináší levné a účinné řešení problému zvlhčování vzduchu

Defensor ABS představuje novou generaci adiabatických zvlhčovačů pracujících na principu mechanického rozprašování vody rotujícím diskem. Zvlhčovací výkon až 6,5 l/h.

Přináší levné a účinné řešení problému zvlhčování vzduchu. Nový design zaručuje vysokou hygienu provozu, protože zvlhčovač obsahuje jen minimální množství vody.
Popis zařízení

Jemný vodní aerosol je přímo ze zvlhčovače distribuován vestavěným ventilátorem přes výdechovou dýzu. Zvlhčovač Defensor ABS3 je určen ke svislé montáži na stěnu nebo k zavěšení na strop přímo do zvlhčovaného prostoru.

Defensor ABS3 je ideální pro udržování požadované vlhkosti v menších prostorech bez nucené výměny vzduchu (klimatizace) jako jsou např. malé tiskárny, laboratoře, serverovny, muzea, restaurátorské dílny, sklady atd.

adiabatický zvlhčovač Defensor ABS3
Defensor ABS3
FLAIR, a.s.
logo FLAIR, a.s.

Zvlhčovače parní, adiabatické. Odvlhčovače bazénové, stavební. Adsorbční odvlhčování. Klimajednotky a tepelná čerpadla pro bazény. Chladicí jednotky a přesná klimatizace. Dveřní clony. Předizolované potrubí ALP. Konvektory. Distribuční elementy pro VZT.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.