logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vítejte v supermarketu úspor energie - ebm-papst CZ na EuroShopu v Düsseldorfu

Úsporné motory (ESM) značně redukují spotřebu energie v nových chladících jednotkách. I v existujících systémech mohou být energeticky extrémně náročné motory se stíněným pólem snadno nahrazeny chytrými iQ a iQ² GreenTech EC motory.

Pozvánka na EuroShop 2014

Ebm-papst technologie pro vzduchotechniku a chlazení udávají stále nové standardy. Pro nás jsou ale jediným měřítkem požadavky každého jednotlivého oboru a našich zákazníků.

Pro chlazení v supermarketech vyvíjíme vysoce efektivní technologie, protože nejvyšších úspor lze dosáhnout při nejvyšší spotřebě. Naše úsporné motory (ESM) značně redukují spotřebu energie v nově vyvinutých chladících jednotkách. Ale i v existujících systémech mohou být energeticky extrémně náročné motory se stíněným pólem snadno nahrazeny našimi chytrými iQ a iQ² GreenTech EC motory.

Vyvíjíme tichá a účinná řešení, protože kde jinde než zde se lidé setkávají s technologií. Jako příklad můžeme uvést difuzor AxiTop a vstupní mříž FlowGrid, které optimalizují proud vzduchu v chladících systémech a současně dramaticky snižují hlučnost – při minimálních nákladech.

Vyvíjíme řešení, která uspokojí nejnáročnější požadavky na chlazení, hygienu a spolehlivost. Náš kompaktní ventilátor AxiCool je přímo nabitý inovacemi, které byly vyvinuty v souladu s těmito požadavky.

Tohle všechno a mnohem více můžete vidět na vlastní oči v Düsseldorfu.

Navštivte nás od 16. do 20. února na veletrhu EuroShop 2014, hala 158, stánek 15 A 40.

Pokud máte zájem o volné vstupenky, jednoduše nám pošlete e-mail na adresu: katerina.dubska@cz.ebmpapst.com.

Těšíme se na viděnou!
ebm-papst CZ s.r.o.
logo ebm-papst CZ s.r.o.

ebm-papst CZ- ventilátory světové kvality. Společnost ebm-papst vyvíjí a vyrábí vysoce kvalitní ventilátory pro náročné průmyslové aplikace i domácí použití. Portfolio zahrnuje axiální, radiální, tangenciální a kompaktní AC/EC ventilátory pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.