logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Systém měření jemných prachových částic: testo 380

Nový systém měření jemného prachu testo 380 umožňuje nekomplikované měření, přímo na místě, včetně grafického zobrazení naměřených hodnot.


Testo 380 - Systém měření jemných prachových částic

Naprosto nove vyvinutá metodika měření od firmy Testo, umožňuje kontrolu a prosazení hraničních hodnot. A technik otopných zařízení má k ruce systém měření, který mu optimálně pomáhá a se kterým se dají otopná zařízení optimalizovat na minimální emise. Se systémem testo 380 jste maximálně vybaveni a patříte k pionýrům na poli měření jemných prachových částic.

Analyzátor prachových částic testo 380 je velmi univerzálně použitelný na základě integrace přístroje testo 330-2 LL, jako „řídícího centra“, do systému měření jemných prachových částic: vedle zařízení na tuhá paliva se dají kontrolovat a udržovat také plynová a olejová zařízení na vytápění. A jak je u testo 330-2 LL zvykem, znázornění naměřených hodnot probíhá v reálném čase.

Systém měření jemných prachových částic testo 380 se skládá ze dvou systémových komponentů: z analyzátoru pevných částic testo 380 včetně prachové sondy a z testo 330-2 LL jako řídícího centra a analyzátoru spalin. Dohromady Vám tento systém nabízí co možná největší kompaktnost, lehkost manipulace a přesnost měření.


Nový systém měření jemného prachu testo 380 umožňuje nekomplikované měření, přímo na místě, včetně grafického zobrazení naměřených hodnot.

TESTO, s. r. o.
logo TESTO, s. r. o.

Digitální měřicí přístroje: teploměry, vlhkoměry, měřiče proudění; přístroje pro zaregulování vzduchotechniky; systémy pro validaci čistých prostorů, měření turbulencí, kvality ovzduší, hlukoměry, luxmetry, analyzátory kouřových plynů; detektory, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.