logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Inteligentní rekuperační jednotka ECO ROOM určená k ekonomicky úspornému větrání jednotlivých místností

Malé rekuperační jednotky ECO ROOM jsou ideálním řešením pro náhradu nefunkčních, dříve instalovaných ventilátorů s průměrem 100 nebo 150 mm ve stávajících instalacích do obvodových stěn bez potřeby dodatečných stavebních úprav a elektroinstalace.

Nově: Montážní návod pro rekuperační jednotku ECO ROOM



Automatická regulace otáček na základě unikátního systému detekce vlhkosti vzduchu zajišťuje jeho optimální kvalitu v místnosti. V případě potřeby zvýšeného provětrávání je k dispozici speciální „BOOST“ mód.

Malá rekuperační jedotka ECO ROOM elektrodesign ventilátory soler palau
Malá rekuperační jedotka ECO ROOM
ECO ROOM rekuperační jednotky

Při větrání jednotlivých místností ventilátorem se odvádí znehodnocený vzduch a nahrazuje se vzduchem ze sousedních místností nebo se přisává otvorem zvenku. Pokud je vzduch v sousedních místnostech špatné kvality, není první řešení vhodné. V druhém případě zase dochází k ochlazení prostoru. Malá rekuperační jednotka ECO ROOM řeší tyto problémy a nabízí řešení, kde odváděný odpadní vzduch ohřívá čerstvý, přiváděný z venkovního prostředí, ale místnost se neochlazuje. Jednotka je vybavena protiproudým tepelným výměníkem a dvěma radiálními ventilátory. Výměník je snadno přístupný po otevření vrchního víka jednotky. Účinnost rekuperace dosahuje až 75 %. Jednotka je vybavena automatickou protimrazovou ochranou. Oba ventilátory mají stejnosměrné motory a jsou určeny pro trvalý provoz. Skříň je vyrobena z odolného plastu. Těleso výměníku se dodává o délkách 310 až 600 mm. ECO ROOM nabízíme ve dvou provedeních – DN 100 a DN 150. Krytí IP X4.

Leták s technickými daty rekuperačních jednotek ECO ROOM

rekuperační jednotky ECO ROOM

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.
logo ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.

Výrobce profesionální vzduchotechniky. Člen celosvětově působící skupiny vzduchotechnických výrobců a distributorů Soler & Palau Ventilation Group. Pro stavebnictví zajišťujeme dodávky centrálních větracích systémů s větracími jednotkami DUOVENT® ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.