logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Software PremiAir - Climacal

Software pro návrh a výpočet nové řady klimatizačních jednotek PremiAir. Software PremiAir - Climacal představuje další vývojový krok selekčního software pro projektanty, obchodní zástupce JANKA ENGINEERING s.r.o. a odbornou veřejnost.

Reklama

Jedná se o rozšíření stávajícího software Climacal o nejnovější vývojovou řadu klimatizačních jednotek PremiAir. Tato nová verze umožňuje samozřejme ve stejném komfortu navrhovat i stávající řady klimajednotek Senator 25, Ecoair a Kompakt KLMQ. Detailnější popis výhod, možností, funkcí a použití Software Climacal je uveden v následujícím odstavci.

Software Climacal - návrh a výpočet klimatizačních jednotek

Software Climacal byl vyvinut jako selekční software pro projektanty, obchodní zástupce JANKA ENGINEERING s.r.o. a odbornou veřejnost. Účelem softwaru Climacal je na základě zákazníkem požadovaných parametrů vybrat nejvhodnější jednotku z naší nabídky (Senator 25, Senator 50, atd ...) a takovou jednotku navrhnout. Software Climacal se snadno používá díky jeho interaktivnímu grafickému rozhraní. Uživatel má v softwaru možnost vidět jednotku v nárysu a půdorysu včetně konečných rozměrů nabízené klimatizační jednotky. Nabízená klimatizační jednotka je ukládána jako soubor ve formátu s příponou AHU.

Climacal nabízí také širokou škálu výstupů, kterými jsou technická specifikace jednotky včetně výkresů a ventilátorových charakteristik v BMP formátu Climacal. Technická a cenová specifikace jednotky jsou uváděny ve formátu DOC. CAD výkresy jednotek jsou v měřítku 1:1 a jsou ve formátu DXF. Selekční software Climacal umožňuje pracovat ve 14-ti jazycích s možností mezi nimi přepínat (a uložit výstupní soubory v těchto jazycích). Jazyky zahrnuté v Climacalu jsou čeština, angličtina, němčina, francouzština a další.


Náhled softwaru PremiAir - Climacal pro návrh a výpočet klimatizačních jednotek
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.