logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Navštivte AC Heating - tepelná čerpadla na veletrhu FOR ARCH

AC Heating – tepelná čerpadla: Vystavujeme na veletrhu FOR ARCH 2013 (hala 7, stánek A13) a současně spouštíme nový webový portál. Připravili jsme pro Vás zajímavou akci. Ušetříte až 55.000,- Kč.


Tepelná čerpadla AC Heating

AC Heating, tepelná čerpadla – Přijďte na FOR ARCH a navštivte náš nový web.
Připravili jsme pro Vás zajímavou akci.

Dovolujeme si Vás tímto pozvat na výstavu naší expozice v rámci veletrhu FOR ARCH 2013, který se koná v termínu od 17. 9. do 21. 9. Budeme tam prezentovat tepelná čerpadla AC Heating s nejnovější verzí řídicího systému xCC a velmi rádi s Vámi budeme osobně řešit Vaše konkrétní požadavky. Najdete nás v hale 7, číslo stánku A13. Oceníme, pokud si s námi sjednáte předem konkrétní termín schůzky.

V termínu 16. 9. spouštíme nové webové stránky. Najdete tam ještě více informací o tepelných čerpadlech nejen pro rodinné domy. Věříme, že se Vám budou líbit. Navštivte je a informujte se tak o akci, kterou pro Vás chystáme. V rámci ní můžete získat od nás bonus v celkové výši 55.000,-Kč.

Zajímají-li Vás bližší informace nebo máte-li zájem o zaslání vstupenky na výstavu ZDARMA, jsme pro Vás kdykoliv plně k dispozici na telefonu, mailu, případně nám zašlete zprávu přes náš webový formulář.

Za tým AC Heating
Ing. Lubomír Kuchynka
AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.