logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Finské frekvenční měniče VACON pro efektivní řízení elektromotorů

Frekvenční měniče VACON Vás překvapí intuitivním uživatelským rozhraním a snadným uvedením do provozu. Vynikají bezúdržbovými kapacitory, dosahovanými výkony, spolehlivostí a dostupným servisem.

Partnerství společností VACON a ELEKTRODESIGN ventilátory


Frekvenční měniče VACON

Dovolujeme si Vám oznámit uzavření dohody o výhradní distribuci frekvenčních měničů VACON pro Českou a Slovenskou republiku mezi společnostmi VACON s.r.o. a ELEKTRODESIGN ventilátory s.r.o..

Finská společnost Vacon se věnuje vývoji a výrobě měničů frekvence již od roku 1993. Jako jediný výrobce se specializuje výhradně na toto odvětví. Tento fakt řadí Vacon mezi nejvýznamnější světové výrobce. Zastoupení Vacon lze nalézt v 29 zemích po celém světě, distribuční a servisní síť zasahuje do 90 zemí světa.

Frekvenční měniče představují klíčovou komponentu efektivního řízení elektromotorů – vedle komfortnějšího ovládání umožňují nákladově efektivnější provoz, snižují produkci skleníkových plynů a hrají důležitou roli při plnění emisních cílů. Mezi hlavní výhody frekvenčních měničů VACON patří:
  • široké produktové portfolio
  • rychlé dodací doby
  • rychlé a snadné uvedení do provozu
  • globální zastoupení po celém světě
  • vzájemná kompatibilita
  • možnost individuálních řešení

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.
logo ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.

Výrobce profesionální vzduchotechniky. Člen celosvětově působící skupiny vzduchotechnických výrobců a distributorů Soler & Palau Ventilation Group. Pro stavebnictví zajišťujeme dodávky centrálních větracích systémů s větracími jednotkami DUOVENT® ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.