logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vysokoteplotní sálavé panely Ecosun S+ a Ecosun S+ Anticor

Od roku 2013 zařadila společnost FENIX do nabídky vysokoteplotních sálavých panelů řadu Ecosun S+ a výrobek Ecosun S+ Antikor nahrazující Ecosun SBs.

Nová řada v sobě zahrnuje veškeré poznatky, které jsme získali 20 letou projekcí, výrobou a prodejem tzv. vysokoteplotních panelů, byly zde rovněž zohledněny výsledky zahraničních analýz a doporučení, jako např Australské laboratoře Thales.

Oba dva panely Ecosun S+ i Ecosun S+Anticor jsou rozměrově i vzhledově shodné a oproti původnímu panelu Ecosun S je prodloužená konstrukce panelu o 50mm, což přineslo větší prostor pro svorkovnici a zjednodušení zapojení výrobku k přívodním vodičům.
Ecosun S+ Anticor nahradil panely z potravinářské a později i z chirurgické nerezové oceli, a dnes má tento výrobek dokonce vyšší odolnost vůči korozi než původní nerezové panely.

Podrobné informace o vysokoteplotních sálavých panelech Ecosun S+ a Ecosun S+ Anticor

Vysokoteplotní sálavé panely Ecosun S+ a Ecosun S+ Anticor

FENIX Trading s.r.o.
logo FENIX Trading s.r.o.

Jako český výrobce s více než 30letou tradicí nabízíme kompletní sortiment elektrického sálavého vytápění - topné rohože a topné kabely ECOFLOOR, topné folie ECOFILM, sálavé panely ECOSUN, přímotopné konvektory ECOFLEX, regulaci bytovou i průmyslovou. Na ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.