logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nivolair snižuje spotřebu tepla a náklady na vytápění

Nivolair je unikátní kombinace výkonného výměníku a speciálního destratifikátoru. Tato jednoduchá kombinace zajišťuje bezproblémové vytápění vysokých prostor s výškou od 4m do 20m.

UNITHERM,s.r.o. již 20 let výhradně zastupuje na území ČR a SR holandskou společnost Nivola. Tato společnost se od roku 1956 zabývá vytápění velkoprostorových hal, skleníků, skladů a všeobecně vysokými prostory s účelem co nejvíce snížit náklady na vytápění a údržbu topných systémů. Pro tento účel byl vyvinut Nivolátor!

Nivolátor je unikátní kombinace velice výkonného topného výměníku a speciálního ventilátoru, který byl vyvinut, aby zajistil co nejlepší proudění vzduchu ve tvaru kužele a zajistil co nejnižší vertikální gradient vytápěného prostoru. Způsob vytápění Nivolátorem se zásadně odlišuje od tradičních systémů. Dochází k trvalé cirkulaci velkého množství vzduchu o malé rychlosti proudění, které se ohřívá pouze o několik málo stupňů. Takto získané teplo se pomocí ventilátoru dopravuje do spodních částí vytápěného prostoru. Prostory jsou vytápěny rovnoměrně, bez „průvanu“.

Nivolátor Nivolair ohřívač vzduchu topný výměník a ventilátor od UNITHERM

UNITHERM Group, a.s.
logo UNITHERM Group, a.s.

UNITHERM Group nabízí: Podporu projekční činnosti vytápění hal, návrh měřičů tepla Kamstrup. Prodej vybraného obchodního zboží pro energetiku a tepelnou techniku: Měřiče tepla Kamstrup, topné jednotky Nivolair, destratifikátory.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.